• Bekijk onze facebook pagina met de recente realisaties
  • Bezoek virtueel onze toonzaal en atelier via de rubriek bedrijf.

Bedrijfsinformatie

Baeten -Van Es is een familiaal bouwbedrijf dat alle werken in de bouwsector kan uitvoeren. Baeten-Van Es heeft meer dan 100 werknemers in dienst.  Op de site in Rumst realiseert Baeten-Van Es in de gespecialiseerde afdelingen high-end maatwerkprodukten voor de inrichting en afwerking van de verbouwingsprojecten.  30 jaar geleden richtte Frans Baeten en zijn echtgenote het bedrijf op en vandaag staan zijn zonen mee aan de leiding van Baeten-Van Es

Al snel was de werkplaats veel te klein. In 1990 werd een nieuw terrein aangekocht en een concurrerend bedrijf overgenomen op het industrieterrein Catenberg in Rumst.

Na 1994 kwam de groei van Baeten-Van Es in een stroomversnelling. Ambitieuze medewerkers werden aangetrokken om die groei te ondersteunen. Een tweede generatie diende zich aan, zodat de opvolging verzekerd blijft.

De firma verhuisde in 1995 naar de Nieuwstraat 41 te Rumst. Hier zijn momenteel nog steeds de burelen, de toonzaal en de werkplaats gevestigd. In 2009 werd er 1 ha industriegrond bijgekocht en werd er volop gebouwd aan een nieuwe concept toonzaal  van 750 m2. Deze toonzaal werd op 7 oktober 2012 officieel geopend door Minister van Werk Monica De Coninck.

Baeten-Van Es is  een vooruitstrevend bedrijf met een ultramoderne uitrusting en machinepark en levert kwaliteitswerk af in overeenstemming met veiligheids -en millieuwetgevingen in zowel  de particuliere als  openbare sector.  De voorgaande  3  jaren werd  er voor ruim 3 mio euro ge├»nvesteerd in produktie- en milieutechnieken .

Dankzij de jarenlange ervaring zijn wij een geschikte partner om uw bouwplannen te realiseren.
 
Facts & figures:

  • Baeten - Van Es 30 jaar ervaring heeft in de bouwsector.
  • Bij Baeten - Van Es werken meer dan 100 werknemers gespreid over verschillende gespecialiseerde afdelingen goed voor een jaaromzet van 10 mio euro.
  • De voorgaande 3 jaren werd er voor ruim meer dan 3 mio euro ge├»nvesteerd in nieuwe produktie- & milieutechnieken.
  • De gebouwen van Baeten - Van Es worden verwarmd met een milieuvriendelijke houtverbrandingsinstallatie. Versnipperd hout wordt als brandstof gebruikt voor de verwarming.
  • Baeten-Van Es is een stabiel bedrijf met een uitstekende reputatie.
    Hier kan u onze financi├źle informatie bekijken, bron:  Companyweb.

Wagenpark